Кератин MY Cosmetics Amazon

500,00
грн.
Кератин Amazon Oils - це продукт, який дозволяє отримати вражаючі результати у догляді за волоссям. Його склад збагачений бразильськими маслами, що надають волоссю мегаживлення, роблять його більш еластичним та м'яким. Крім того, плівочка, яку утворює цей кератин, забезпечує надійний захист від зовнішніх факторів, тому волосся залишається здоровим та красивим протягом 6 місяців.
Цей кератин підходить для будь-якого типу волосся, включаючи щільну та жорстку слов'янську зачіску зі сильною S-подібною хвилею. Це робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче отримати бездоганний результат незалежно від типу та ступеню пошкодження волосся.
Кератин Amazon Oils має приємний запах та комфортну консистенцію, що робить його зручним у використанні як для майстра, так і для клієнта. Якщо ви шукаєте кератин, який забезпечить вашому волоссю максимальний догляд та захист, то Amazon Oils - ваш ідеальний вибір.
Інструкція:
1. Вимийте волосся шампунем глибокого очищення, рівномірно нанесіть на шкіру голови, масажуйте. Піну, що утворилася на шкірі, акуратно розтягніть по довжині волосся, потім змийте.
2. Висушіть волосся на 100%.
3. Рівномірно нанесіть засіб по всій довжині волосся, від коренів до кінчиків (відступаючи 1 см від шкіри голови).
4. Залиште діяти на 30 хвилин.
5. Не змиваючи засіб, висушіть волосся за допомогою фену.
6. Розділіть волосся на чотири частини і тонкими пасмами вирівняйте пасма праскою 15 - 20 разів при температурі від 200°C до 230°C (залежить від стану волосся).
7. Зробіть укладання за вашим бажанням.