Кератин для волосся La Grace

650,00
грн.
Кератин La Grace
Кератин Лагрейс - це універсальний комплект преміум класу, який складається з технічного шампуню глибокого очищення і спеціального складу для процедури вирівнювання. Допомагає вирішити проблему неслухняного кучерявого волосся і посічених кінчиків терміном від 3 до 6 місяців. Безпечний склад продукції не містить формальдегід і його похідні, а також не має неприємного запаху і диму при процедурі. Завдяки процедурі Кератинування розгладжуючим комплексом LaGrace, волосся насичується амінокислотами, маслами, вітамінами і гідролізованим кератином.
Крім сильного випрівнюючого ефекту Лагрейс має хороші відновлюючі властивості.
Оригінальна упаковка - 1000 мл
Розлив - 500, 250, 100.
Детальніше:
  1. Спеціальний склад для випрямлення. Крім кератину, до складу входять активні компоненти. Саме вони дають зволожуючий і ущільнюючий ефект, перешкоджаючи сплутаності і пухнастості. Після комплексу процедур ваше волосся отримає здоровий блиск і текстуру.

Інструкція до використання:
Крок 1. Промити шевелюру шампунем для глибокого очищення волосся протягом 2-3 хвилини. Змити великою кількістю води. Висушити волосся феном на 100%, не використовуючи гребінець.
Крок 2. Нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1-2 сантиметри. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубами, прибираючи надлишки складу. Так само опрацювати інші зони. Для глибокого проникнення кератину слід витримати склад на волоссі 20 хвилин.
Обов'язково, проводите всю процедуру в РУКАВИЧКАХ. Перед початком нанесення інтенсивно збовтайте склад.
Крок 3. Висушити волосся на 100%, використовуючи гребінець і фен (сушити теплим або холодним повітрям).
Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення утюжком. Витягати волосся тонкими прядками по 7-10 разів кожну (в залежності від структури волосся). Для тонкого, освітленого або мелірованого, дуже пористого волосся достатньо 3-4 цикли проходження. Для товстого, натурального або сильно завитого волосся кількість повторень може бути збільшено до 6-8.
Крок 5. Дати волоссю охолонути 15-20 хв, потім змити склад без використання шампуню. Нанести закріплюючу аску і залишити на 5 -10 хв. Змити маску теплою водою і просушити феном. Зробити укладку будь-яким способом.
Для миття волосся використовуйте безсульфатні шампуні, або шампуні з гідролізованим кератином. Також рекомендовано сушити волосся феном.