Кератин MY Cosmetics Macadamia

500,00
грн.
Кератин Macadamia - це ідеальний засіб для тих, хто має надзвичайно складне та кучеряве волосся з пористістю. Його формула, розроблена з використанням високотехнологічних компонентів, містить протеїнову суміш з ексклюзивною системою блокування кутикули, що забезпечує глибоке зволоження та дарує блиск, шовковистість та надзвичайну м'якість сухому волоссю.
Суміш протеїнів CIS Proteins (Cuticle Interlock System), яка міститься в кератині Macadamia, запечатує амінокислоти всередині капілярного волокна, зміцнюючи його структуру та відновлюючи пошкоджене та ламке волосся. Крім того, вона покращує пластичність волосини, роблячи її більш м'якою та діє як термозахист капілярного волокна.
Кератин Macadamia містить комбінацію олій макадамії та пальми, екстрактів асаї та купуасу, натуральних активних речовин, багатих омега 6/7/9, які зволожують волосся, усувають пухнастість, контролюють найбільш непокірні пасма та зменшують посіченість кінчиків. Крім того, вони створюють захисний шар навколо волосини, допомагаючи запобігти зовнішнім пошкодженням. Ідеальний баланс спеціальних силіконів в кератині Macadamia відновлює гідрофобність пошкодженого волосся, має антифриз дію, відновлює посічені кінчики та забезпечує утворення захисної плівки на волоссі, що забезпечує тривалий ефект гладкості та інтенсивний блиск.
Інструкція:
1. Вимийте волосся шампунем глибокого очищення, рівномірно нанесіть на шкіру голови, масажуйте. Піну, що утворилася на шкірі, акуратно розтягніть по довжині волосся, потім змийте.
2. Висушіть волосся на 100%.
3. Рівномірно нанесіть засіб по всій довжині волосся, від коренів до кінчиків (відступаючи 1 см від шкіри голови).
4. Залиште діяти на 30 хвилин.
5. Не змиваючи засіб, висушіть волосся за допомогою фену.
6. Розділіть волосся на чотири частини і тонкими пасмами вирівняйте пасма праскою 15 - 20 разів при температурі від 200°C до 230°C (залежить від стану волосся).
7. Зробіть укладання за вашим бажанням.