Кератин Eternity Liss Cacau

900,00
грн.
Засіб для випрямлення волосся Eternity Liss Cacau - вельми популярна і приваблива продукція від бразильського виробника, що спеціалізується на випуску подібної продукції - Eternity Liss. Формула виготовлена ​​суто для ускладнених випадків, коли звичайних засобів буває недостатньо для комплексного догляду та відновлення структури. Призначений Cacau Brazilian Shine Repair Reconstructor Eternity Liss для забарвленого, пересушеного волосся, а також інших випадків волосся, що піддається хімічним і термічним впливам. Кератинове вирівнювання Eternity Liss Cacau усуває ефект ламкості, нестійкості і розпушування волосся, надаючи привабливості і елегантності вашій зачісці. Як підсумок, волосся виглядає доглянутим, акуратними і приємні на дотик, що видно навіть за відгуками задоволених клієнток, які скористалися шансом купити засіб за оптимальною ціною.

Інструкція до використання:
Крок 1. Промити шевелюру шампунем для глибокого очищення волосся протягом 2-3х хвилин. Змити великою кількістю води. Висушити волосся феном на 100%, не використовуючи гребінець.
Крок 2. Нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1-2 сантиметри. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубчиками, прибираючи надлишки складу. Так само опрацювати інші зони. Для глибокого проникнення кератину слід витримати склад на волоссі 20 хвилин.
Обов'язково, проводите всю процедуру в РУКАВИЧКАХ. Перед початком нанесення інтенсивно збовтайте склад.
Крок 3. Висушити волосся на 100%.
Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення утюжком. Вирівнювати волосся тонкими прядками по 7-10 разів кожну (в залежності від структури волосся). Для тонкого, освітленого або мелірованого, дуже пористого волосся достатньо 3-4 цикли проходження. Для товстого, натурального або сильно завитого волосся кількість повторень може бути збільшено до 6-8.
Температура утюжка:
  • 180 С - тонке, ослаблене волосся;
  • 210 С - нормальне, фарбоване волосся;
  • 230 С - жорстке, натуральне волосся.
Крок 5. Дати волоссю охолонути 15-20 хв, потім змити склад без використання шампуню.
Для миття волосся використовуйте безсульфатні шампуні, або шампуні з гідролізованим кератином. Так само рекомендовано сушити волосся феном. Кератин працює з волоссям різного ступеня пошкодженості, а також здоровою шевелюрою. Результат випрямлення розрахований на 100 днів і більше.