Кератин для волосся Vogue Definitiv

900,00
грн.

Кератинове випрямлення VOGUE Definitiv – це інноваційний продукт, який можна використовувати для дуже пошкоджених локонів. Він відмінно підходить для хвилястого, дуже пухнастого, грубого і неслухняного волосся. Відразу після першої процедури ви отримаєте рівні пасма та довгоочікуваний блиск. Сильний кератин для щільної слов'янки.

Переваги:


Економічність. Однієї баночки вам вистачить на тривалий час.

Тривалий результат, що зберігається до 6 місяців.

Реконструкція. Кератин глибоко потрапляє в кутикулу волосся, живлячи її необхідними мікроелементами.

Доступна ціна. У вас є можливість за приємною ціною купити препарат, який за якістю нічим не гірший за клас люкс.


Інструкція:

Крок 1

Вимийте волосся шампунем глибокої очистки 2-3 рази. Змити шампунь водою. Висушити волосся феном на 100%.

Крок 2

Перед нанесенням обов'язково струсіть пляшку із засобом кілька разів, щоб усі компоненти добре перемішалися. Надягніть силіконові рукавички. Розділіть волосся на сектори. Далі нанесіть склад на тонкі пасма, ретельно і рівномірно розподіливши склад по всій довжині, заберіть надлишки гребінцем з частими зубчиками. Відступайте від коріння 1 см. Залишити склад на волоссі на 30 хвилин.

Крок 3

Висушіть волосся феном на 100% з використанням брашингу, щоб попередньо закрити кутикули, починаючи з холодного повітря та переходячи до теплого.

Крок 4

Випрямлення волосся. Температура прасування та кількість протяжок залежить від типу волосся.

Крок 5

Дати волоссю охолонути. Промити волосся великою кількістю води без використання шампуню. Нанести кондиціонер або маску для волосся. Змити. Висушити феном. Укласти волосся за бажанням. Процедуру завершено.