TOP BEAUTY Menthol Hair scrub Ментоловий пілінг для шкіри голови

210,00
грн.
TOP BEAUTY Menthol Hair scrub Ментоловий пілінг для шкіри голови
Скраб-пілінг для шкіри голови з ментолом та олією м'яти Top Beauty - це інноваційний продукт, розроблений спеціально для глибокого очищення шкіри голови. Завдяки унікальній формулі з ментолом та олією м'яти, скраб забезпечить вам приємне відчуття чистоти, свіжості та прохолоди. Олія м'яти допомагає боротися з лупою та ламкістю волосся, а олія насіння бавовни робить волосся гладким, шовковистим, надає відчуття легкості і сили. Кератин утримує вологу та живить волосся, сприяючи його росту і зміцненню.
Скраб-пілінг з м'ятою від Top Beauty має низку переваг:
  • Ефективно очищає шкіру голови, звільняючи її від накопиченого жиру, забруднень і ороговілих клітин. Це сприяє покращенню кисневого обміну у волосяних цибулинах та стимулює ріст волосся.
  • Регулює роботу сальних залоз, допомагаючи попередити надмірну продукцію шкірного жиру.
  • Активні компоненти, такі як ментол і олія м'яти, зменшують лущення та подразнення шкіри голови, а також заспокоюють її.
  • Скраб піднімає волосся біля кореня, забезпечуючи бажаний об'єм та блиск.
Спосіб застосування: нанесіть скраб на вологе волосся у прикореневій зоні і масажуйте його кінчиками пальців, ретельно розтираючи по шкірі. Потім ретельно змийте водою. У разі потреби можна промити волосся шампунем.