Нанопластика для волосся Beox Professional Keraprime Solution

420,00
грн.

Нанопластика для волосся - це новий етап у випрямленні та відновленні волосся. Процедура абсолютно нешкідлива і дозволена для вагітних, дітей і мам, що годують. Амінокислотна основа не містить формальдегіду та інших шкідливих речовин. Для майстрів з кератинового випрямлення та відновлення волосся ботексом робота з цим засобом вийшла на зовсім новий рівень, більше не потрібні витяжки та складні респіраторні маски, немає їдкого диму та запаху.

Beox Professional - один із лідерів у світовому ринку засобів для нанопластики волосся, поєднує в собі гарну якість продукції та низьку ціну. Склад Beox Solution набирає обертів українському ринку професійної косметики для волосся, т.к. за своїми якісними характеристиками обходить майже всі наявні аналоги, і зараз це одна з найпопулярніших нанопластик в Україні. Який ефект від нанопластики волосся Beox Solution? Процедура поєднує в собі сильний ефект, що випрямляє, як від кератину, і відмінний відновлюючий ефект на рівні ботексів преміум-класу.


Інструкція використання Beox Keraprime Solution:

За допомогою пензля нанесіть склад KeraPrime Solution на сухе чисте волосся, відступаючи на 1,5 см від кореня (якщо волосся дуже брудне або із залишком стайлінгових або доглядових засобів, рекомендується перед нанесенням складу вимити волосся технічним шампунем). При нанесенні препарату локон за локоном прочісуйте їх гребенем з частими зубчиками, для кращого розподілу продукту.

Залишіть склад діяти на 40 хвилин на тонкому волоссі, і на 60 хвилин на жорсткому, дуже густому або сильно кучерявому волоссі.

Промийте волосся, не ретельно, без шампуню під невеликим струменем води, таким чином змийте зайвий продукт. Витріть волосся рушником. Висушіть волосся феном із брашингом на середній температурі.

Розділіть волосся на тонкі пасма і пропрасуйте праскою 10-12 разів при температурі 200C для тонких і 12-15 разів при температурі 230C для густого і сильно кучерявого волосся. Важливо не заламувати та не підкручувати волосся під час випрямлення.