Нанопластика для волосся Tyrrel Oxyreduct

950,00
грн.
Нанопластика для волосся Oxyreduct Turrel - абсолютно новий препарат для випрямлення локонів. Унікальний склад разом з інноваційними технологіями допомагає зберегти результат вирівнювання пасом на 11 місяців! Активні елементи (мед, кератин рису, амінокислоти, пантенол) роблять волосся більш сильним, м'якшим, сяючим і реконструюють пошкоджені ділянки волосків.
Чому варто купити нанопластику Tyrrel Oxyreduct?
Якісне вирівнювання локонів;
У складі відсутні небезпечні речовини;
Результат тримається - до 11 міс.;
Надає достатній рівень живлення і зволоження;
Реконструює ліпідний прошарок всередині волосся;
Повертає пасмам здоров'я, еластичність, блиск, красу;
Під час проведення процедури нанопластики немає диму і запаху;
Немає небезпечних інгредієнтів у складі;
Можна використовувати для пошкоджених локонів.
Інструкція Tyrrel Oxyreduct Moister Keratin Treatment:
  1. За допомогою пульверизатора зволожте волосся водою.
  2. Прядками, починаючи з потиличної зони, нанесіть склад на волосся відступаючи від коріння 1-2 см., розподіліть засіб по всій довжині. Для нанесення використовуйте кисть і гребінець з частими зубчиками. Прочісуйте кожну прядку 5-7 разів, до появи пінки. (Якщо піни занадто багато, це означає, що ви нанесли багато складу. Просто відокремте наступне пасмо і прочешіть разом з пасмом, на якому є надлишок препарату). Нанесіть засіб на все волосся.
  3. Залиште склад на волоссі на 40-60 хвилин (залежить від типу волосся).
  4. БЕЗ використання шампуню промийте волосся під проточною водою. Змийте приблизно 20% засобу. Не змивайте склад повністю!
  5. Промокніть волосся рушником і висушіть за допомогою фена і рук, не використовуйте брашинги для сушки. Щоб просушити волосся на 100% розділіть його на частини і сушіть прядками.
  6. Для додаткового зволоження і захисту на сухе волосся перед етапом випрямлення можна нанести арганове масло.
  7. Розділіть волосся на 3 частини (одна потилична і дві скроневі) і починаючи з потиличної частини, відокремлюючи пасма товщиною 1-1,5 см опрацювати волосся утюжком з титановими або турмаліновими пластинами. Кожне пасмо потрібно витягати мінімум 15 разів на температурі 210-230 градусів для здорового, жорсткого і щільного волосся і на 180-190 градусах для тонкого і сильно пошкодженого волосся.
  8. Промийте волосся з будь-яким шампунем БЕЗ сульфатів і нанесіть на 2 хвилини будь-який кондиціонер або маску для волосся. Промийте волосся під проточною водою, висушіть феном.
Поради:
Перед процедурою рекомендується провести шкірні алергопроби.
Завжди вирівнюйте коріння більше, а кінчики менше, таким чином запобігаючи надмірному висиханню від високої температури.
Зробіть попередній тест для одного пасма. Зачекайте не менше 60 днів, щоб зробити повноцінне випрямлення. Для тестового локону - повторіть.
Засіб може "з'їсти" відтінок волосся, фарбувати волосся краще через 14 днів після процедури.
Після процедури рекомендується застосовувати безсульфатний домашній догляд для підтримки і продовження ефекту.