Raywell BIO HIDRA TRAVEL KIT Тревел набір

1710,00
грн.
Raywell BIO HIDRA TRAVEL KIT Тревел набір
Дорожній набір косметики Raywell BIO HIDRA TRAVEL KIT - це незамінний компаньйон для подорожей, який містить все необхідне для зволоження і догляду за волоссям. Він включає такі продукти:
  1. Шампунь для зволоження волосся Raywell Bio Hidra Shampoo - цей шампунь створений за допомогою фітокосметики, що містить ефірну олію іланг-іланга, олію камелії і кондиціонуючі речовини. Він зволожує шкіру голови й волосся, розгладжує завитки і надає їм блиску. Завдяки цьому шампуню ваше волосся стає природно м'яким, блискучим і захищеним від статичної електрики.
  2. Зволожуюча маска для волосся Raywell Bio Hidra Mask - ця маска зволожує сухі, кучеряві локони, які стали ламкими, пухнастими і слабкими внаслідок частого укладання. Її пом'якшуючий склад підходить для кучерявого та сухого волосся. В результаті використання маски Raywell Bio Hidra ви отримуєте наповнені волоски, гладкі рівні кінчики, зволожене волосся по всій довжині і легкі, блискучі завитки, як після салону. У складі маски містяться фруктові кислоти та олія камелії японської.
  3. Мультифункціональний крем Raywell Ten In One - цей крем призначений для глибокого зволоження волосся і захисту від сонця, інструментів для укладання та вітру. Він забезпечує інтенсивне зволоження, розплутує локони, надає шовковистість від коренів до кінчиків, зменшує пухнастість і посіченість, а також захищає волосся від температурного впливу та погодних умов. В результаті використання крему Raywell Bio Hidra ваша зачіска буде сяяти блиском і мати доглянутий вигляд.
Використання: нанесіть шампунь на вологе волосся, помасажуйте, змийте водою, а потім ретельно розподіліть маску по волоссю, залиште на декілька хвилин і промийте водою. Крем Ten In One можна наносити на підсушене рушником або сухе волосся перед сушінням та укладанням.