Raywell BIO HIDRA - Ампули реконструкції 10 ампул в одній упаковці

RW0013
1485,00
грн.
Фахівцями бренду Raywell розроблені унікальні BIO Ампули реконструкції.
  • Пропіленгліколь - має схожість з гліцерином, здатний витягувити вологу з оточуючого середовища та зберігати її у волосині, захищає волосся від пересихання і пом'якшує структуру, робить волосся еластичним та міцним.
  • Сахароміцети Zn, Mg, Fe, Cu - мають високий вміст вітамінів групи B працюють як стимулятор клітинної енергії, сприяють насиченню шкіри киснем, мають потужні антиоксидантні та антивікові властивості, сприяють накопиченню і утриманню вологи в шкірі, регулюють обмін ліпідів і білків, контролюючи рівень сальності і сухості шкіри та допомагають стимулювати активність фібробластів - клітин, що беруть участь в синтезі колагену і еластину.
  • Олія японської камелії, яка робить волосся м'яким, блискучим та шовковистим.
Застосовуються при фарбуванні і хімічних завивках безпосередньо під час процесу для захисту волосся. Половину ампули додати в розчин для фарбування або завивки, провести процедуру. Залишок ампули нанести на вимите і підсушене волосся, ретельно розподілити за допомогою пальців в рукавичках або гребінці, промити великою кількістю води.
Для відновлення волосся в будь-який час нанесіть на чисте вологе, трохи висушене за допомогою рушники волосся одну ампулу. Ретельно прочесати від коренів до кінчиків. Залишити на кілька хвилин. Змити. Засіб створено на основі цубияки (японської камелії), містить віск і мінерали, відмінно справляється з фікцією захисту та відновлення, живлять, запечатуючи клітини волосся. В пачці 10 ампул.
Продукція пройшла дерматологічний контроль, і не тестувалася на тваринах.