Raywell NO YELLOW Маска антижовта

666,00
грн.
Raywell No-Yellow маска для світлого, сивого, натурального і фарбованого волосся з ефектом проти жовтизни. .Якщо ваша мрія - це платиновий блонд - сміливо вибирайте даний продукт. Засіб абсолютно не шкодить структурі волосся, тільки живить його і усуває небажану жовтизну. Маска може покрити перше сиве волосся і при цьому не виникне необхідності його зафарбовувати. Пігменти в масці чинять фізичний вплив на волосся, тому їх структура не пошкоджується. Його можна використовувати також і на фарбованому волоссі для нейтралізації небажаних жовтих пігментів і підтримки бажаного ефекту. У складі маски немає аміаку. Також вона не відбілює волосся, а дає тільки натуральний відтінок. Для кращого ефекту використовуйте з шампунем No-Yellow Raywell.
До складу засобів входить:
  • Гідролізований кератин. Це кератин, молекули якого адаптовані для глибшого проникнення у структуру волосся. Він відновлює пошкоджені ділянки, допомагає поверхні стати рівною і гладкою, підтримує рівень білків в необхідній нормі.
  • Олія аргана. Проникає у глиб волосини, та відновлює її зсередини, активно зволожує і нормалізує механізм росту волосся. Захищає волосся від сонячного впливу, а також зволожує та регенерує клітини шкіри голови.
  • Лимонна кислота. Нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри голови, підчищає базу та надає волоссю здоровий блиск.
Застосування: після миття шампунем нанесіть маску на вологе волосся. Залиште на 2-5 хвилин, потім промийте.