Raywell BIO BOMA SMOOTHER Стайлер для розгладження

792,00
грн.
Raywell BIO BOMA SMOOTHER Стайлер для розгладження

Стайлер для розгладження Bio Raywell BOMA - це ідеальне рішення для отримання рівного і гладкого волосся без використання плойки. Цей продукт поєднує функціональні компоненти для делікатного розгладження волосся і активні молекули для догляду.

Він містить синергетичний рослинний фітокомплекс, який отримується ультразвуковими хвилями за низької температури, що дозволяє зберегти максимальну користь рослинних екстрактів. Цей фітокомплекс представляє собою потужну суміш активних інгредієнтів у формі рослинного екстракту, спрямовану на відновлення сили волосяного волокна.

Основні властивості стайлера для розгладження Bio Raywell BOMA включають вирівнювання волосся і надання йому гладкості, зволоження, догляд за волоссям, слухняність, усунення пухнастості і полегшення подальшого стайлінгу. Його склад містить екстракти бамбуку, адіантусу, розмарину, китайського лимоннику, екстракт хінного дерева та хвощу. За допомогою стайлера для розгладження Bio Raywell BOMA ваше волосся стане рівним, гладким і доглянутим, зберігаючи природну красу і здоров'я.

Застосування: Нанести на чисте вологе волосся, продовжити укладання.