Ботекс для волосся Honma Tokyo (WENNOZ) H-Brush White Care

1300,00
грн.
Honma Tokyo (WENNOZ) H-Brush White Care
H-Brush White Care це комплекс, що відмінно відновлює і розгладжує локони, живить і підпорядковує їх. Так як в складі цих продуктів немає пігментних частинок, що часто є в засобах для волосся світлих відтінків, він отримав назву Білий Ботекс. Якщо ви володарка складного, освітленого, позбавленого природного кольору і блиску волосся, то вам просто необхідно придбати Honma Tokyo H-Brush White Care. Так як в складі не присутні пігментні частинки, вам вдасться зберегти свій природний колір. Даний набір складається з шампуню і реконструктора. До складу реконструктора входить велика кількість корисних компонентів такі як: еластин, серицин, масла листя зеленого чаю і плодів пракаксі. Вони дуже злагоджено поєднуються один з одним. Також дані елементи застосовують як клітинні реноватори, які відмінно справляються із завданням реконструкції та відновлення пасом. До всього цього вони роблять волосся еластичним і міцним.
Звичайно ж процедура відновлення волосся Honma Tokyo H-Brush White Care неможлива без використання шампуню, який складається в наборі. Так як необхідно підготувати локони до процедури вирівнювання. Даний продукт розробляли кваліфіковані професіонали. У складі присутній природний антиоксидант, а саме китайська камелія, яка робить волосся еластичним.
Інструкція по використанню:
  1. Нанесіть шампунь на мокре волосся. Масажними рухами спініть його. Потім змийте все водою. При необхідності повторіть процедуру повторно.
  2. Просушіть волосся рушником. Потім розділіть його на чотири частини і нанесіть Ботекс. (Його потрібно наносити пасмо за пасмом, не зачіпаючи коріння.) Залиште на 20 хвилин.
  3. Після витримки, акуратно видаліть надлишки кошти гребінцем, і повністю висушіть волосся. При сушінні рекомендується використовувати гребінець Браш.
  4. Утюжком для вирівнювання проведіть по пасмам стільки раз скільки знадобиться (Приблизно 4-6 разів). Температура нагріву прасування 190-210 градусів.
  5. Після повного охолодження волосся, обполосніть його і можете починати укладання.