Бoтoкс для волосся Love Potion Love Tox Blond

550,00
грн.
Переваги Ботекса LOVE POTION:
  1. Швидкий ефект, який буде помітний вже після першого застосування. При цьому результат використання засобу ви зможете спостерігати на волоссі до 3 місяців.
  2. Безпечний склад. Ботекс LOVE POTION гіпоалергенний, не викликає роздратування і почервоніння на шкірі. Крім того, в складі ви не знайдете шкідливих компонентів (наприклад, формальдегід).
  3. Універсальність. Ботекс підходить для всіх типів волосся і може використовуватися на забарвлених пасмах.
  4. Натуральний склад. Виробники збагатили склад продукції, додавши в якості активні компонентів рідкісні масла (аргановое, миррове, мано). Вони проникають глибоко в структуру волосся. Живлять і насичують його корисними мікроелементами. В результаті локони стають гладкими, сильними і блискучими.
Купити LOVE POTION Ботекс ви можете прямо зараз на сайті нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо вашій увазі якісну продукцію, яка відновить ваші локони, забезпечить ефективний і в той же час делікатний догляд навіть за найбільш пошкодженим волоссям. Забудьте про посічені кінчики, щоденне укладання, тонкі і ламкі пасма - Ботекс LOVE POTION містить все для блиску і здоров'я волосся.
1000 мл - оригінальна упаковка.
500, 250, 100.
Інструкція:
Крок 1. Промити волосся шампунем глибокого очищення 2-3 рази. Висушити волосся феном на 80%.
Крок 2. Розділити волосся на 4 зони. За допомогою кисті нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1 см. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубами, прибираючи надлишки складу. Так само опрацювати інші зони. Витримати 15-30 хв (залежно від щільності волосся).
Обов'язково проводити всю процедуру в РУКАВИЧКАХ.
Крок 3. Промити волосся водою, видаливши надлишок складу на 50%. Висушити волосся феном на 100%.
Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення утюжком при температурі 190-230C. Випрямляти волосся тонкими прядками по 10-15 разів (в залежності від щільності волосся). Так само опрацювати інші зони.
Крок 5. Зробити укладку волосся будь-яким способом.