Бoтекс для волосся Love Potion Botox

600,00
грн.

Переваги Ботексу LOVE POTION:

Швидкий ефект, який буде помітний після першого застосування. При цьому результат використання засобу ви зможете спостерігати на волоссі до 3 місяців.

Безпечний склад. Ботекс LOVE POTION гіпоалергенний і не викликає подразнення та почервоніння на шкірі. Крім того, у складі ви не знайдете шкідливі компоненти (наприклад, формальдегід).

Універсальність. Ботекс підходить для всіх типів волосся і може використовуватися на забарвлених пасмах.

Натуральний склад. Виробники збагатили склад продукції, додавши в якості активних компонентів рідкісні олії (арганова, миррова, маної). Вони проникають глибоко у структуру волосся. Живлять і насичують їх корисними мікроелементами. В результаті локони стають гладкими, сильними та блискучими.


Інструкція:

Крок 1. Промити волосся шампунем глибокої очистки 2-3 рази. Висушити волосся феном на 80%.


Крок 2. Розділити волосся на 4 зони. За допомогою кисті нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1 см. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубами, прибираючи надлишки складу. Також пропрацювати інші зони. Витримати 15-30 хв (залежно від густини волосся).


Крок 3. Промити волосся водою, видаливши надлишок складу на 50%. Висушити волосся феном на 100%.


Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення праскою при температурі 190-210 °C. Випрямляти волосся тонкими прядками по 10-15 разів (залежно від густини волосся). Також пропрацювати інші зони.


Крок 5. Зробити укладання волосся будь-яким способом.