Ботокс для волосся Massa

800,00
грн.
Ботокс для волосся Massa
Ботокс Xbtx De Massa позбавить ваше волосся від пухнастості, надасть пасмам більш блискучий і пружний вигляд. З даними засобом ви можете розраховувати на результат в найкоротші терміни. Склад інтенсивно заповнює пошкоджені порожнини і запечатує поверхні волосяного покриву. Оброблений складом стрижень починає утримувати поживні елементи і активніше захищатися від негативного впливу навколишнього середовища. Вміщені в склад вулканічна глина і натуральні масла макадамії і аргана забезпечують пасмам анти-віковий ефект і живлення. За допомогою мінералів і амінокислот стимулює відновлення волосся.
Інструкція:
Крок 1. Промити волосся шампунем глибокого очищення 2-3 рази. Висушити волосся феном на 80%.
Крок 2. Розділити волосся на 4 зони. За допомогою кисті нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1 см. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубами, прибираючи надлишки складу. Так само опрацювати інші зони. Витримати 15-30 хв (залежно від щільності волосся).
Обов'язково проводити всю процедуру в РУКАВИЧКАХ.
Крок 3. Промити волосся водою, видаливши надлишок складу на 50%. Висушити волосся феном на 100%.
Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення утюжком при температурі 160-210C. Випрямляти волосся тонкими прядками по 10-15 разів (в залежності від щільності волосся). Так само опрацювати інші зони.
Крок 5. Зробити укладку волосся будь-яким способом.