Бoтекс для волосся Let Me Be Supreme Ultra Mask

180,00
грн.

Ботекс для волосся від компанії Лет Мі Бі містить у своєму складі кислоти, тому використовувати його для блондинок та на пошкоджене волосся – категорично протипоказано! Засіб дарує ефект випрямлення, створює товсту захисну плівку навколо кожної волосинки та гарантує неймовірний блиск. Результат від процедури дуже якісний і триматиметься довгий проміжок часу, локони стануть привабливими: розгладженими, блискучими та м'якими!

Анний препарат має запатентовану формулу, яка глибоко живить волосся, дарує їм довгоочікуваний блиск, шовковистість і гарантує необхідний рівень вологи. У складі входять: олія кокоса, колаген, кератин і високоактивний полімер, що кондиціонує, їх сукупність дає шевелюрі абсолютну гладкість, без зайвого обсягу і без вимивання кольору.


Інструкція:

Крок 1. Нанести маску на вологе або сухе волосся, пасмо за пасмом по всій довжині волосся


Крок 2. Розділити волосся на 4 зони. За допомогою кисті нанести склад, починаючи з потиличної зони, відступаючи від шкіри голови 1 см. Прочесати волосся гребінцем з дрібними зубами, прибираючи надлишки складу. Також пропрацювати інші зони. Витримати 15-30 хв (залежно від густини волосся).

Крок 3. Промити волосся водою, видаливши надлишок складу на 50%. Висушити волосся феном на 100%.


Крок 4. Розділити волосся на 4 зони. Починаючи з потиличної зони, приступити до випрямлення праскою при температурі 190-210 °C. Випрямляти волосся тонкими прядками по 10-15 разів (залежно від густини волосся). Також пропрацювати інші зони.


Крок 5. Зробити укладання волосся будь-яким способом.