Маска Eckoz Max Blowout Brazil Nut Hair Mask

Eckoz Professional
750,00
грн.
Академія Кератина рекомендує майстрам завершувати процедури довготривалого укладання волосся маскою Max Blowout Brazil Nut Hair Mask. Засіб має унікальний поживний склад на основі цінної олії бразильського горіха та слабокислий PH, що дозволяє закрити кутикулу. Не нехтуйте цим кроком, тим більше, що на нашому сайті діють доступні ціни на всі продукти бренду Eckoz Professional.

Маска має ультразволожуючу та розгладжуючу дію. Вона має легку текстуру, що дає, чудово розподіляється по волоссю і швидко вбирається. Волосся після її застосування стає ще більш блискучим, пружним, гладким і зволоженим. Локони укладаються волосок до волоска.

Як активні інгредієнти маски крім надживильного масла бразильського горіха, виступають:

• Ретинол, що допомагає зміцнити та зволожити локони, що змушує шевелюру сяяти здоров'ям.

• Вітамін Е, який нормалізує обмінні процеси всередині волосяних клітин та провокує запуск природної регенерації.

• Жирні кислоти усувають ризики запалень шкіри голови та волосяних фолікул внаслідок негативного впливу навколишнього середовища, сприяють ущільненню волосяних ниток та їх потовщенню, що призводить до збільшення капілярної маси.

Зачіска стає більш пружною, яскравою та красивою. Волоски менше ламаються і стають еластичними, навіть якщо раніше піддавалися хімічним процедурам. Використовувати засіб можна не тільки для салонного догляду, але і як експрес-зволоження в домашніх умовах. Склад також буде корисним для підтримки яскравості кольору та здоров'я пасм після фарбування.

В інтернет-магазині Академії Кератину ви можете придбати маску Max Blowout Brazil Nut Hair або підібрати гідну альтернативу з нашого асортименту за вигідною ціною.